Om oss

Vi er Norsensus Mediaforum!

Vi er en ideell organisasjon som tilbyr media- og digitaltjenester og opplæring, hjelper den frivillige sektoren med kapasitetsbygging i medier og kommunikasjon, og bidrar til å øke mediekunnskapen i samfunnet.

person holding space gray iPhone SE showing man holding camera

Our story

**"Før løven lærer å fortelle historien, vil historien hylle jegerne."**

Ved Norsensus Mediaforum, tjener denne mektige afrikanske ordspråket som vår veiledende inspirasjon. Vi er en ideell medieforening som er forankret i hjertet av Norge og viet til å transformere fortellingen. Vårt oppdrag er klart: å forbedre praksisen med medie- og informasjonskompetanse, advocacy og samfunnsdeltakelse i samfunnet. Vi legger hovedvekten på å styrke unge mennesker og sosialt depriverte grupper, samt å styrke den strategiske kommunikasjonskapasiteten til sivilsamfunnet og kultursektøren.

Vår reise begynte på midten av 2010-tallet, da vi startet som en ad hoc-gruppe av lidenskapelige frivillige. I løpet av årene har vi utviklet oss til en livlig, ungdomsledet medieorganisasjon med et sterkt engasjement for å gjøre en forskjell. I tillegg til våre profesjonelle mediepublikasjoner og produksjonsaktiviteter har vi forblitt tro mot våre røtter og fortsetter å gjennomføre meningsfulle lokale sosiale prosjekter innen mediekompetanse, digital kompetanse og borgerjournalistikk.

Tidlig på 2013-tallet kom Norsensus Mediaforum fram som en dedikert ideell medieorganisasjon, født av ønsket om å bære og utvide våre samfunnsdrevne medie- og digitale prosjekter uavhengig. I dag, fra vårt hovedkontor i Oslo, fortsetter Norsensus Mediaforum-teamet å utvikle spennende prosjekter, arrangere stimulerende arrangementer og levere utdanningsprogrammer. Vi er alltid på utkikk etter strategiske partnerskap med universiteter, mediekanaler og lokale/internasjonale organisasjoner som deler våre kjerneverdier og mål.

Fortelling i hjerte og nysgjerrighet i sinnet

Vår rekke aktiviteter og ekspertise omfatter fortelling, kommunikasjon og mediestrategi, digitalisering, designtenkning, kapasitetsbygging, læreplanutvikling, forskning og design.

I hjertet av vårt oppdrag er styrkingen av enkeltindivider gjennom medie- og informasjonskompetanse. Vi tror fast på at dette er grunnsteinen for lik demokratisk deltakelse og dyrkingen av informerte medieforbrukere og skapere. For å realisere denne visjonen har Norsensus Mediaforum viet seg til å utvide og forbedre praksisen med medie- og informasjonskompetanse. Vår omfattende strategi inkluderer utdanningsseminarer, lokale og internasjonale prosjekter og grasrotkampanjer rettet mot unge mennesker, foreldre, lærere, aktivister og journalister.

En annen vital del av vårt arbeid er å støtte sivilsamfunnet ved å bygge kapasitet innen strategisk kommunikasjon, medier og digitale ferdigheter. Vi anerkjenner at et samfunn som er styrket med mediekompetanse og ferdigheter innen strategisk kommunikasjon, er et samfunn som kan jobbe for endring og forme sin egen fortelling.

Ved Norsensus Mediaforum er vi på en misjon for å omdefinere historier, forsterke stemmer og styrke samfunn. Bli med oss på vår reise mens vi streber etter å omskrive fortellingen, en historie av gangen.

*Norsensus Mediaforum - Omdefinere Narrativer, Styrke Stemmer.*

Motivasjon

Å skape en inkluderende medie og digital landscape.

Philosophy

Vi gjør hva vi tror på.

Competence

Storytelling, IT, design, design thinking...

+10

År
erfaring

+60

Fullførte
prosjekter

+15

land
i samarbeid

Vårt team

Møt vårt team

Vi består av en mangfoldig blanding av utrolig talentfulle og engasjerte enkeltpersoner som er forent av vår felles ambisjon, med erfaring og ekspertise innen ulike områder som digital media, fortellerteknikk, animasjon, design, ungdomsarbeid, menneskerettigheter og ingeniørfag. Vi har også bygget opp et sterkt team av profesjonelle i alle aldre, samt en styringskomité som hjelper og veileder oss i våre prosjekter.

Styre

Sven Inge Røste

Styreleder

Anette Celius

Nestleder

Donald Shahini

Medlem

Imen Habes Myren

Medlem

Ansatter & Frivillige

Abdurrahim Gunaydin

Daglig leder

Merv Bayar

Prosjektleder

Vedat Sevincer

Prosjektleder/Trainer

Tristan Troy Rasay

Trainer/Youth Worker

Larysa Dahl Kolesnyk

Prosjektleder

Ekaterina Pashevich

Prosjektmedarbeider

Iris Anne Osen

Designer

J. J.

Prosjektmedarbeider

Øystein Windstad

Prosjektmedarbeider

Natalia Aaseth

Prosjektmedarbeider

Dominika Miklar

Prosjektmedarbeider

Nur Terzi

Prosjektmedarbeider

Rådgivende Utvalg

Støttere

EEA Norway Grants

client-image

Erasmus+ Ungdom

client-image

Google for Nonprofits

client-image

LNU

client-image

Nordic Culture Point

NORD

Open Society Foundations

client-image

Oslo Kommune

client-image

OXLO

client-image

Partnere & Klienter

Våre prosjketer

Visionary – Strategic fundraising for emerging NGOs

This collaborative project is led by our Romanian partner Synerb Venture Catalyzer with the support of EEA Norway Grants. The aim of the project...

Oslo Young Leaders Inclusion Hub

Målet med prosjektet er å støtte ungeledere men diversebakgrunn og oppfordre dem til å jobbe med saker rundt inkludering og mangfold slik at de...
media talks

Media Talks

Dette er en seminarserie om ulike medier og sosiale saker i Oslo som ble igangsatt. I det første seminaret hadde vi med oss ...