Griffel

Fakta

Start01/04/2013
Slutt01/06/2014

Sted


GRIFFEL prosjektet er norges største entreprenørskaps og aktiv borgersprosjekt for skoleelever i alderen 14-19. Prosjektets hovedmål er å opplære og stimulere unge innovatører til å vise fram sine prosjekter.

Dette programmet inspirerer og utdanner unge mennesker i Norge til å gjøre en forskjell i sine lokalsamfunn med evnen til å sette sine ferdigheter og ideer til handling ved å tilby dem opplæring innen IKT, markedsføring, administrering av budsjett, arbeid med frivillige og prosjektledelse.

Ungdommer kommer opp med og utvikler ideer for å forbedre samfunnet. De arbeider i team, bestemmer hva de ønsker å gjøre og hvordan de kan finne nye løsninger på spørsmål og problemer som er av betydning for dem. Griffel har et grundig testet sosial innovasjon utdanning rammeverk som er i korte trekk: BRY DEG, SAMARBEID, ENDRE OG KOMMUNISER! Dette er en effektiv måte å arbeide i alle sosiale innovasjoner. GRIFFEL er  et ledende plattform der livfulle ungdommer med pragmatiske, innovative og markedsorienterte metoder vil bli fremmet.

GRIFFEL vil utnytte deltakende elever sosiale innovative ferdigheter. For deltakende studenter blir det satt opp 4 ukers treningsprogram under deres arbeid med GRIFFEL. Programmet settes sammen og gjennomføres av eksperter på sine felt. Denne opplæringen vil gi praktisk informasjon om forskning, prosjektledelse, web og multimedia design og markedsføring. Deltakerne vil etter treningen være i stand til å presentere sine prosjekter ved å benytte seg av IKT og alle tilgjengelige kommunikasjonskanaler.

Har du spørsmål eller vil du bli involvert? / Do you have question, suggestion or would you like to involve in the project?

Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger, forslag og bidrag. / We appreciate your great ideas, feedbacks and help.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.