22 Juli Videodokumentar med Ungdom

Fakta

Start01/05/2016
Slutt22/12/2016

Sted
Finansiert av


Dette er en videodokumentar og journalistisk trening som i tillegg skal markere 5. års markeringen av 22 juli. Temaet for intervjuene er om personlige opplevelser, og mangfold. I prosjektet vil ungdommer i alderen 14-25 år få tredagers opplæring fra eksperter i å lage videoreportasjer og produsere 11 videointervju med forskjellige personer fra ulike aldersgrupper, etnisitet, profesjon og bosted i Oslo. Hvert intervju vil vise fram denne personens opplevelse av 22. juli fra den dag til i dag og deres refleksjoner over hvordan det er å leve i et mangfoldig og flerkulturell samfunn. Intervjuene skal filmes og redigeres av ungdommene og publiseres på faktuell.no, agendamagasin.no, tnp.no og på sosiale medier og andre media-kanaler for å påpeke tematikken rundt mangfold og det å leve sammen rundt felles verdier, minner og opplevelser.

Prosjektet ønsker å engasjere ungdommer enda mer i samfunnet ved å gjøre dem oppmerksomme på samfunnproblemer og for å få deres tanker og synspunkter rundt ekstremisme, radikalisme, mangfold og sameksistens.

EPISODE 1

EPISODE 2

Har du spørsmål eller vil du bli involvert? / Do you have question, suggestion or would you like to involve in the project?

Vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger, forslag og bidrag. / We appreciate your great ideas, feedbacks and help.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.